Wie ben ik?


Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Mieke, ik ben vorige zomer 52 geworden, heb 3 prachtige dochters en een fantastische echtgenoot! 


Klinkt allemaal rozengeur en maneschijn niet? Wel, zo is het niet altijd geweest....

Door een zwaar trauma op 7 jarige leeftijd, herinner ik me bijna niks meer van mijn kindertijd. Mijn jeugd was verre van glorieus waardoor ik veel te jong mijn vleugels heb uitgeslagen om me te settelen met mijn jeugdliefde. Ik kreeg een prachtige dochter op mijn 22ste maar mijn huwelijk verliep niet van een leien dakje.  Na 4 jaren ups en downs heb ik de knoop doorgehakt en de scheiding aangevraagd. Daarop volgde een periode vol zorgen en begonnen de gezondheidsproblemen.

Mijn moeizame weg is lang geweest maar de jaren met mijn 2de echtgenoot en nog 2 gezonde dochters erbij als kers op de taart, maken veel goed.

Toch ben ik enkele jaren terug weer tegen een muur gebotst, dit keer op werkgebied. Dagelijks gaan werken met een knoop in je maag, maakt je letterlijk ziek! Een artikel in de magazine Happinez heeft me toen wakker geschud! De vraag was: als je op je sterfbed ligt en op jouw leven terugkijkt, wat zie je dan?

Aiiiiii! Wat een eyeopener! Ik heb het grootste deel van mijn leven facturen betaald en budgetten beheerd!!! Daar is niks mis mee natuurlijk, maar plots werd ik overrompeld met DE grote levensvragen! Is dit het dan? Waarom loop ik hier rond? Hoe breng ik een meerwaarde op deze wereld teweeg? Wat gaan de mensen zeggen over me op mijn begrafenis?

"Het verstand komt met de jaren", zegt mijn moeder altijd en met de leeftijd leer je inderdaad veel meer relativeren (dit cliché kent iedereen). Maar er moet toch meer zijn dan dat? Ik wilde graag iets betekenen voor anderen !

Ik heb vroeger nog een tijdje lesgegeven en dat gaf me enorm veel voldoening! En plots wist ik het ! Anderen helpen, dàt wil ik doen! De tijd raast voorbij dus het werd hoog tijd voor ACTIE! Ik ben halftijds beginnen werken, heb me ingeschreven voor een cursus Mindfulness, psychologie en qi-gong en ben helemaal klaar om mijn passie door te geven aan jou! Graag begeleid ik je naar een leven met meer rust in je hoofd en voldoende energie in je lichaam.  Bij ZenwithMie krijg je de nodige persoonlijke aandacht en dit in een uniek kader. Boek een sessie en geniet van een nieuwe wereld die voor je zal opengaan!