Waar de huidige sessies over gaan

DE ZOMER

De geur van zonnecrème, de streling van de zon op mijn huid, wat zand tussen mijn tenen ...

Ja!!! De zomer is mijn favoriete seizoen!

In de Chinese geneeskunde is de zomer verbonden met het VUUR-element en met ons hart. Het hart heeft als taak ons lichaam te verwarmen maar het doet veel meer dan enkel ons bloed laten circuleren. Het hart wordt ook wel de keizer van alle organen genoemd. In de Chinese Geneeskunde wordt het hart gezien als de zetel van de geest. Openheid, een goede communicatie en echte belangstelling zijn een uiting van een sterke hart energie.

Een evenwichtige HART-energie zorgt voor innerlijke harmonie en emotionele balans. Het VUUR-element staat symbool voor de liefde. Voorwaardelijke liefde ontstaat wanneer je alleen blij wordt van externe omstandigheden. Onvoorwaardelijke liefde ontstaat wanneer je beseft dat je zelf liefde bent. Wanneer je dit beseft zul je een blijvend gevoel van blijheid en liefde voelen. Het komt namelijk van binnenuit.

In de zomer staat alles in bloei en heeft de natuur zijn hoogtepunt bereikt. Geniet letterlijk van de vruchten die je daaruit kunt plukken...   

Wij willen graag dezelfde energie cultiveren in ons lichaam en dit kan met qi-gong!

  • 1 klein uurtje wellness voor geest en lichaam op een zachte en makkelijke manier indien je inschrijft voor een online sessie.
  • 1 uur met thee en een babbel indien live bij Mieke thuis (uiteraard worden alle nodige veiligheidsmaatregelen gerespecteerd) 

Inschrijven kan via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar zenwithmie@outlook.com.

Openingsuren