Waar de huidige sessies over gaan

Ahhhh eindelijk is de lente daar!

Het seizoen waar het meest naar uitgekeken wordt !
In de Chinese geneeskunde hangt de lente samen met het HOUT-element, die verbonden is met de lever. De lever is ons grootste orgaan en voert zo'n 500 verschillende functies uit in ons lichaam. We gaan in de lente qi-gong sessies, onze lever stimuleren om gezond en vitaal zijn werk te doen.

Het HOUT-element staat symbool voor transformatie: van oud naar nieuw. We gaan onze oude energie omzetten in nieuwe frisse energie en onze yang energie laten groeien. De natuur ontwaakt, alles begint te groeien en te bloeien! Ga vaker naar buiten en absorbeer deze nieuwe energie van de natuur!

Het HOUT-element vertegenwoordigt flexibiliteit en sterkte, net zoals een boom. Een boom is stevig verankerd in de grond met zijn wortels en buigt flexibel mee met de wind. Hij blijft stevig overeind in gelijk welke omstandigheid.

Wij willen graag dezelfde energie cultiveren in ons lichaam en dit kan met qi-gong!

  • 1 klein uurtje wellness voor geest en lichaam op een zachte en makkelijke manier indien je inschrijft voor een online sessie.
  • 1 uur met thee en een babbel indien live bij Mieke thuis (uiteraard worden alle nodige veiligheidsmaatregelen gerespecteerd) - Deze sessies gaan hopelijk terug van start in de maand april, buiten in de tuin ! 

Inschrijven kan via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar zenwithmie@outlook.com.

Agenda