Getuigenissen

Zen withMie , een echte aanrader , Mieke heeft een warm
hart en het is haar passie om andere mensen te inspireren en te helpen !!

Carine


Hey Mieke, wat ben ik blij dat ik mijn eerste meditatie bij jou gevolgd heb. In het begin had ik het emotioneel wat moeilijk, maar naarmate we verder gingen kwam ik tot rust. Ik vind jou een lieve, aangename en rustige vrouw. Het leuke is dat er ook gelachen wordt . En dankzij het goede weer was het fantastisch om op onze blote voeten op het frisse gras q-gong te doen. 😉. Ik kijk uit naar de volgende keer want ik heb teveel rommel in mijn hoofd en dat wil ik eruit krijgen. 🙄
Lieve groetjes en tot de volgende sessie.

Christine


Yesssss....Tweede sessie gisteren. Ik ben opgeladen bij jou vertrokken en voel het nu nog. De energie vloeide door mijn lichaam en in mijn hoofd is er nu meer ruimte om positieve dingen op te slaan 😊. Gewoon zalig. Ik raad het iedereen aan om te leren mediteren. Mieke begeleidt je op een rustige manier om door de sessie te komen. Ik voel me op mijn gemak bij haar. Ik heb niet het gevoel dat ik een nummer ben. We zijn zoals we zijn.
Dikke merci Mieke, ik ben blij dat ik op jouw advertentie gereageerd heb.

Marleen

Een Qi-gong sessie bij ZenwithMie, zeker eens proberen! Enkele maanden geleden maakte ik een afspraak. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, ik had al over Qi-gong gehoord en wou dit zelf eens ontdekken. Na een korte uitleg gingen we van start en liet ik het zonder verwachtingen gewoon op mij afkomen. En zalig was dat uurtje, eerst een meditatie om tot jezelf te komen, meer bewust worden van je lichaam en luisteren wat het jou allemaal vertelt. Dan het actievere deel van de sessie en ook dat vond ik geweldig, een goede balans van beweging, nog meer bewustwording en tot jezelf komen, met een heerlijke tinteling over je lichaam als resultaat, je voelt letterlijk de energie stromen. Ik ga sindsdien op vaste tijden langs bij Mieke voor een uurtje ME-time noem ik het. Maar daarbovenop ben ik vooral dankbaar voor de kracht en energie dat deze sessies mij geven zodat ik elke dag kan starten met 10min Qi-Gong oefeningen en zo klaar ben voor weer een nieuwe dag. 🙏 Ik kan het iedereen aanraden, reserveer snel een plaatsje bij ZenwithMie! 💛

Carla

"Ook op vakantie hou ik aan mijn ochtend Qi-Gong sessie, deze 10mins maken echt een verschil. Extra dankbaar voor deze rustige setting 💚 Zelfzorg op de eerste plaats en genieten van kleine dingen, ook dit is gezond leven!

Sophie

''Ik kan de 'Qi-gong' warm aanbevelen aan alle mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om hun geest en lichaam in balans te brengen of te houden. De meditatie en Qi-gong bewegingen hebben er voor gezorgd dat ik opnieuw de energie voel stromen door heel mijn lichaam en dat ik mijn dagdagelijkse zorgen snel vergeet, en dus ook geestelijk helemaal kan ontspannen.

Ik heb een jaar geleden kennis gemaakt met 'Qi-gong' en volg nog steeds de groepssessies van Mieke omdat ze me zo ontzettend deugd doen. Dit komt omdat Mieke ons afwisselende oefeningen geeft die telkens weer voor een verkwikkend en ontspannend effect zorgen, maar ook omdat Mieke ons met veel zorg en warmte begeleidt.

Om mijn dag met de nodige rust en energie te beginnen of een (stressvolle) dag op een ontspannende manier af te sluiten, doe ik soms ook thuis, gedurende een 15-tal minuten, een paar 'Qi-gong' oefeningen. Omwille van deze reden kan ik 'Qi-gong' zeker ook aanraden aan mensen die weinig tijd hebben.'

Hilde

Iedere week kijk ik uit naar de sessie bij Mieke. Na de meditatie en de qi-gong is er steeds een gezellig onderonsje bij een lekkere kop thee... ideaal om na een drukke werkweek helemaal tot rust te komen. Een aanrader ! 

Karen

Ik ben een grote Qi-gong fan, doe het dagelijks en raad het aan bij mijn klanten. Ik begon zelf met Qi-gong vanwege mijn chronische spieraandoening die een gevolg was van een zware burn-out een paar jaar geleden. Ik functioneerde niet meer, moest stoppen met mijn sport en had veel spier- en gewrichtspijnen. Maar ik wou toch blijven bewegen omdat dat belangrijk is. Ik kwam Mieke tegen op een training, hoorde haar verhaal en ben gestart. Nu 2 jaar later volg ik nog steeds 1x per week haar les en een ochtendreeks is een vast ritueel van mijn dag geworden. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ben minder stijf, ben rustiger in mijn hoofd en heb terug meer energie. Ik beoefen sinds kort zelfs terug mijn sport wat best een fysiek uitdagende sport is 😀 Ik kan Qi-gong sterk aan raden, het is laagdrempelig dus voor iedereen, het heeft mijn leven veranderd. 🙏💚

Gezondheidscoach Carla

'Een paar weken geleden ben ik begonnen met Qigong. Ik heb inmiddels al 10 lessen achter de rug en weet nu al dat het een deel van mijn leven zal worden. Een paar van de oefeningen zijn al helemaal geïntegreerd in mijn ochtendritueel. Ik voel hoeveel beter ik adem, dieper en langzamer, en hoe mijn longcapaciteit zich al heeft uitgebreid. Mijn rug voelt soepeler aan. Daarbovenop schenkt Qigong me meer energie. Het laadt me op. Ik word vrolijk van elke les die ik volg, en ja, dat heeft zeker ook met Mieke's enthousiasme te maken. Elke les is afwisselend - zo leerrijk om mijn lichaam af te stemmen op de seizoenen - en wordt op een hele vrolijke, relaxte manier gegeven. Dus ja, ik ben fan!

Ps. Laat de zoom je vooral niet afschrikken, want dat werkt even goed als in't echt!'

Nancy